Meestgestelde vragen

Meestgestelde vragen

Wij zijn te bereiken via (038) 851 9669 of info@flexpeople.nl. Je kunt ook contact opnemen via ons contactformulier, of langskomen voor een bakje koffie aan Venedijk Noord 3 te Kampen!

Binnen de financiële sector is Flexpeople onder anderen techniek binnen control & risk, zakelijk financieren, compliance & risk, en banking.

Wij zien graag de volgende kwaliteiten terug in onze professionals 

  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • MBO-, HBO- of Master niveau
  • Resultaatgedreven
  • Communicatief sterk
  • Ambitieus gedreven en leergierig

Detacheren is niet hetzelfde als uitzenden. Bij detachering kom je in dienst bij de detacheerder en wordt je voor verschillende projecten ingezet. Deze projecten hebben uiteenlopende lengtes die tot enkele jaren kunnen oplopen. Als je hier meer over wilt lezen, klik dan hier

Nader in te vullen 
Nader in te vullen 
Nader in te vullen 
Nader in te vullen 
Flexpeople biedt vier verschillende oplossingen aan voor werkgevers. Dit zijn detacheren, detawerk, werving & selectie en screening. 


Er zijn veel overwegingen bij de keuze om met detachering te gaan werken. De belangrijkste factoren zijn of je bedrijf de juiste mensen en de tijd heeft om de juiste kandidaten te kunnen vinden. Je kunt hier meer lezen over de 7 factoren die meewegen in de beslissingNeem dan contact met ons op, wij komen zo snel mogelijk bij je terug met antwoord op je vraag!