Over Flexpeople

Over Flexpeople

De juiste persoon op de juiste plek

Aangenaam! Welkom bij Flexpeople, hét arbeidsbemiddelingsbureau voor professionals binnen de financiële branche. Wij verbinden vooruitstrevende organisaties met ijzersterke en ambitieuze financials. 

Samen maken we het verschil bij de mooiste opdrachtgevers. Gericht op kwaliteit zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plek. Wij geloven niet in een one-size-fits-all benadering. Doormiddel van maatwerk zorgen wij dat we daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw organisatie!

Oprechte betrokkenheid

Ruim 10 jaar ervaring en expertise in finance, gecombineerd met onze oprechte aandacht maakt dat wij gegarandeerd de beste match vinden voor iedere (tijdelijke) vacature.

Wij zijn geen CV-schuivers, maar willen van échte betekenis zijn door onze professionals uitdaging, werkplezier en ontwikkeling te bieden en onze opdrachtgevers te helpen bij het invullen van (tijdelijke) vacatures met duurzame oplossingen op een manier die past. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het onderstaand formulier vrijblijvend in of kom langs voor een kop koffie. 

Ons team

Bartold van der Waal

Eigenaar / Recruiter

Jennie van der Waal

Administratie