Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Vind de beste professional voor jouw organisatie

Wij bieden jou ondersteuning bij het vinden van de juiste professional.Dit doen wij door in gesprek te gaan met opdrachtgevers en de vraag achter de vraag te achterhalen.

Bij Flexpeople kijken wij naar de mens. De mens achter de professional en de mensen en cultuur van de opdrachtgevers waarin een kandidaat mogelijk terecht komt. Op die manier zijn we in staat om betere matches te maken en langdurige relaties aan te gaan.

Oplossingen voor elke situatie

Duurzame relaties, persoonlijk contact, snel schakelen en kwalitatieve matches gaan bij ons hand in hand. Door de vraag achter de vraag te achterhalen in gesprek met werknemers kunnen wij op een effectieve manier de juiste professional voor elke situatie vinden

Eerlijke en open communicatie

Bij ons staat een eerlijke en open communicatie hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk dat jij als opdrachtgever de informatie krijgt die je nodig hebt.

Kwaliteit van de match staat altijd voorop

Omdat wij onze kandidaten uitgebreid screenen hebben wij een uitstekend beeld van de raakvlakken tussen hun kwaliteiten en de behoefte van het bedrijf. De kwaliteit van de match staat dan ook altijd voorop!

Snel schakelen met een betrokken team

Wij weten dat het belangrijk voor je is dat er snel kan worden geschakeld wanneer dit nodig is. Daarom vinden wij het belangrijk om intensief betrokken te zijn zodat wij kunnen bijsturen waar nodig!

Onze opdrachtgevers