Detavast

Detavast is dé tussenoplossing binnen detachering en werving & selectie, waar een kandidaat eerst zonder risico wordt gedetacheerd. Als dit bevalt kan de kandidaat kosteloos in dienst komen bij jouw bedrijf.

Detavast is een vorm van detacheren waar detachering wordt gecombineerd met werving en selectie. Hierbij wordt de professional eerst gedetacheerd, en mag deze na een overeengekomen periode kosteloos in dienst treden bij de opdrachtgever. Hierdoor is deze methode minder risicovol dan werving en selectie. Ook geeft detavast detacheren je meer flexibiliteit en heb je langer de tijd om een kandidaat te beoordelen alvorens hem of haar in vaste dienst aan te stellen. Daarnaast zijn er onder anderen de volgende voordelen:

  • Geen werkgeversrisico’s bij verzuim, uitval en werk tekort
  • Finance professionals via detavast zijn flexibel inzetbaar
  • De kosten voor werving zijn lager bij detavast
  • Langere de ‘proeftijd’ om de kandidaat te beoordelen
  • Begeleiding van de kandidaat door Flexpeople

Daarbij weet je zeker dat je een financial professional in huis haalt die matcht met jouw bedrijf. Met meer dan tien jaar ervaring kijken wij naast de inhoudelijke kennis en persoonlijke competenties ook naar de persoonlijkheid en intrinsieke motivatie van de kandidaten. Hier zoeken wij de beste match bij!

Wij denken graag met jouw bedrijf mee. Benieuwd wat Flexpeople voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!