Blogs & Artikelen

Wist je dat?…. 1 op de 5 medewerkers vindt zijn werk saai?

Wist je dat?…. 1 op de 5 medewerkers vindt zijn werk saai?

Deel deze post

Het is belangrijk om plezier in je werk te hebben. Plezier in je werk verbindt, trekt aan en geeft energie en betekenis aan wat je doet. Doe je de dingen met plezier dan slaag je beter in dat wat je wilt bereiken.

Onderzoek

Uit onderzoek van marktonderzoeker Ipsos blijkt dat 1 op de 5 medewerkers heeft geen plezier in werk. Deze conclusie trekt het bureau uit een onderzoek onder ruim 500 werkende Nederlanders tussen de 16 en 74 jaar. Ben jij een van deze Nederlanders die zijn baan saai vindt? En zou jij hier graag verandering in willen aanbrengen? Wil jij meer afwisseling in je werk? En zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is detachering mogelijk iets voor jou.

Maar waarom detachering?

Detachering biedt verrassende voordelen. Als gedetacheerde voer je opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers. Bij iedere opdrachtgever leer je weer wat nieuws wat je bij een volgende opdracht kunt gebruiken. Het wordt nooit saai, doordat je regelmatig een nieuwe opdracht hebt. Als gedetacheerde ben je in dienst bij Flexpeople en heb je de zekerheid van een dienstverband. Afhankelijk van wat jij wilt, zijn er diverse loonconstructies mogelijk. Jij hebt de regie. Wil jij je graag ontwikkelen, dan krijg je daarin persoonlijke begeleiding van een medewerker van Flexpeople. Samen bepaal je welke opdrachten je interessant vindt. Ook zijn er mogelijkheden om via opleidingen en trainingen jezelf te ontwikkelen.

Volgende stap in je carrière?

Heb jij nu die vaste, saaie baan en heb je geen plezier in werk? En ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Zet dan de volgende stap en neem contact met ons op. Wij gaan je helpen om weer plezier in je werk te krijgen.

Misschien vind je deze blogs ook interessant?