Werving en Selectie

Wij dekken het werving- en selectieproces van financial professionals af van A tot Z.

Werving en Selectie.

Het werven en selecteren van geschikte kandidaten kan een tijdrovend proces zijn. Bij Flexpeople hebben we een kwalitatief netwerk aan financial professionals die we inzetten voor het vinden van de beste kandidaten.

We kijken niet alleen naar inhoudelijke kennis en persoonlijke competenties, maar toetsen ook in hoeverre een kandidaat qua persoonlijkheid en intrinsieke motivatie past bij jouw organisatie. Daar steken we onze handen voor in het vuur.

– Bartold van der Waal

Werving en Selectie

Bij werving & selectie gaan wij voor jou de meest geschikte kandidaten identificeren, selecteren en aantrekken. De medewerker komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Door gebruik te maken van werving & selectie bespaart u tijd en uiteindelijk ook geld. Als organisatie wordt je volledig ontzorgt en wij zorgen ervoor dat de juiste medewerker bij jou in dienst treedt.

Bij Flexpeople selecteren we niet alleen op kwaliteit, maar kijken we ook naar of de professional bij de organisatie past. Zo garanderen we de best mogelijke match.

De voordelen van werving en selectie

Werving en selectie via Flexpeople heeft een aantal voordelen en doordat we ons hebben gespecialiseerd in financiële rollen zijn we in staat om binnen vlotte doorlooptijd zeer kwalitatieve matches te maken.

  • Volledige ontzorging op het werving- en selectieproces
  • Groot en kwalitatief netwerk van financieel professionals
  • Zorgvuldige screening van geselecteerde kandidaten
  • Professionele ondersteuning en advies op maat

Onze beloftes

In alle samenwerkingen op het gebied van financiële detachering die wij aan gaan geven we drie heldere beloftes:

  • We communiceren open, eerlijk en to the point
  • We stellen alleen kandidaten voor waar we 200% achter staan
  • We leveren indien nodig binnen 24 uur een geschikte kandidaat

Sparren over de mogelijkheden?

Bij Flexpeople staat de deur altijd open voor kandidaat én opdrachtgever. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Vul dan het formulier in voor een geheel vrijblijvende kennismaking.