Detachering

Een ideale oplossing voor piekmomenten in het werk of bij uitval van een vaste medewerker.

De juiste professional op de juiste plek

Hoe zorg je ervoor dat je een financial professional vindt die goed in je team past en over de juiste vaardigheden beschikt? Bij Flexpeople geloven we in het vinden van een ideale match met een gezonde balans tussen ‘harde’ en ‘zachte’ selectiecriteria.

We kijken niet alleen naar inhoudelijke kennis en persoonlijke competenties, maar toetsen ook in hoeverre een kandidaat qua persoonlijkheid en intrinsieke motivatie past bij jouw organisatie. Daar steken we onze handen voor in het vuur.

– Bartold van der Waal, Directeur Flexpeople

Detachering bij Flexpeople

Bij detachering huur je een medewerker in, die in dienst is bij Flexpeople. Voor de uren die de gedetacheerde gewerkt heeft, stuurt Flexpeople een factuur. Dit heeft de nodige voordelen.

Detachering is zeer interessant als je tijdelijk extra werk hebt door bijvoorbeeld een piek in het werk of uitval van een vaste medewerker.

Flexpeople is gespecialiseerd in het detacheren van financial professionals. We houden van transparantiedirect contact en snel schakelen. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Voordelen van Detachering

Detachering heeft een aantal voordelen. Zo verzorgen wij de volledige werving en selectie en loop je geen werkgeversrisico omdat een medewerker bij ons in dienst blijft.

Met een financial professional van Flexpeople haal je een nieuwe collega in huis die met open en frisse blik met veel energie aan de slag gaat.

  • Je betaalt alleen de uren die gewerkt zijn
  • Risico’s op ziekte en arbeidsongeschiktheid liggen bij ons
  • De juiste persoon direct en flexibel inzetbaar

Onze beloftes bij detachering

In alle samenwerkingen op het gebied van financiële detachering die wij aan gaan geven we drie heldere beloftes:

  • We communiceren open, eerlijk en to the point
  • We stellen alleen kandidaten voor waar we 200% achter staan
  • We leveren indien nodig binnen 24 uur een geschikte kandidaat

Sparren over de mogelijkheden?

Bij Flexpeople staat de deur altijd open voor kandidaat én opdrachtgever. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Vul dan het formulier in voor een geheel vrijblijvende kennismaking.